Palomino Blackwing ceruzák

Az élet túl rövid ahhoz, hogy csúnya eszközöket használjunk.

Minden ceruza kiváló minőségű Japán grafitból és kaliforniai cédrusból készül. A Blackwing ötvözi a lehető legjobb grafit magot, a világ egyik legjobb minőségű cédrus fáját a precíziós gyártási folyamattal, hogy kivételes ceruzát hozhasson létre.

penman-lily-001-gold

Limitált kiadások

penman-lily-001-gold

Volumes 811

A Blackwing 811 limitált kiadást a könyvtárak iránti tisztelet ihlette. A smaragdzöld színátmenet és az arany hüvely az ikonikus zöld lámpákat jelképezi. Minden ceruza egy speciális foszforeszkáló bevonattal van ellátva, így szó szerint világít a sötétben.

Blackwing ceruza

Volumes 4

A Blackwing 4 limitált kiadás a Mars ceruza. 2020-ban a NASA a Marsra küld egy szondát, hogy a marsi életre utaló bizonyítékokatt keressen. A Blackwing 4 tisztelgés a Mars és a közelgő Mars küldetés előtt.

Blackwing ceruza

Volumes 33 1/3

A Blackwing 33 1/3 a bakelit lemezek tisztelete inspirálta. Az 1800-as évek végi bevezetésük óta az analóg lemezek ellenálltak a rádió megjelenésének, a CD-k és MP3 felemelkedésének és bukásának, valamint a streaming hajnalának. Matt fekete színű test, fekete nyomtatással és fekete radírral. A ceruzán fényes fekete sávok a lemezeken lévő barázdákra utalnak.

Blackwing ceruza

Radírok

penman-lily-001-gold

Hegyvédő

penman-lily-001-gold

Ceruzatartó

penman-lily-001-gold

Jegyzetfüzet

penman-lily-001-gold