Trafikbrand Zrt.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 13. (nem üzlet cím)
adószám: 24147554-2-41

kapcsolattartó:

Nagy Szilárd

e-mail: [email protected]

ügyfélszolgálatunk elérhető telefonon:
hétköznap 9-17 óra között
mobil: +36 30 9980808

Kik vagyunk?

Nagy Szilárd

Hobbiként indítottam az üzletet és hobbiként is foglalkozom vele, de természetesen olyan komolysággal, amit csak egy megszállott bélyeggyűjtő szemében láthatsz. Gyerekkorom óta imádom az írószereket és évek óta gyűjtöm is őket. Vannak jó gyerekkori sztorik is ezzel kapcsolatban, de nem gondolom, hogy ez bárkit is érdekel, ezért ugorjunk egyet, mivel már az is csoda, ha ezt olvasod. Nem vagyok a szavak embere, ezért már nincs sok hátra, kivéve néhány gondolat a penman.hu választékáról.

Több terméknél olvashatod: személyes kedvencem, imádom, nem lehet élni nélküle (ezt persze sehol sem találod), sajnos nem egészen igaz, mivel az összes termék amit az áruházamban megtalálsz, az nekem már vagy volt, vagy épp az vagy csak lesz a kedvencem. Nem forgalmazok olyat, ami csak azért van ott mert épp volt egy kis hely. Kizárólag olyan írószereket értékesítek, amelyek kiváló minőségűek, akár van egy érdekes történet mögötte, de leginkább egyáltalán érdemesnek tartok arra, hogy Te is megismerd, jobb esetben pedig meg is vásárold azokat. Rengeteg időt töltöttem azzal, hogy fórumokat olvassak egy-egy termékről, és sok esetben az így szerzett tapasztalatok alapján esett a választásom bizonyos típusokra vagy márkákra.

Számomra fontos, hogy a lehető legmagasabb minőségű írószereket tudjam kínálni és ebből nem fogok engedni még akkor sem, ha a termékeim funkcióit tekintve, többségük kiváltható lenne olcsóbb és bármelyik sarkon megvásárolható tömegtermékekkel.

Köszönöm, hogy elolvastad.

Nagy Szilárd