Kuretake Fudegokochi – normál

Híres Japán márka kedvelt filctollai a Kuretake Fudegokochi tollak. Három féle vonalvastagsággal készülnek, melyek közül ez a legvékonyabb. A tollakban vízbázisú pigmentalapú és gyorsan száradó fekete tintát használnak, amely nem fakul az idő múlásával. A tinta nem vízálló!

Saját tesztemben a többi márka különböző filctollaival is összehasonlíthatod: Penman – ecsetfilc teszt (5,5MB)

cikkszám kuretake111109 kategória címke

810 Ft

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

További információk

- Kuretake Fudegokochi – normál -

Híres Japán márka kedvelt filctollai a Kuretake Fudegokochi tollak. Három féle vonalvastagsággal készülnek, melyek közül ez a normál méretű. A tollakban vízbázisú pigmentalapú és gyorsan száradó fekete tintát használnak, amely nem fakul az idő múlásával. A tinta nem vízálló! A Fudegokochi tollak apró csúcsa, amely szilárd, de mégis rugalmas, lehetővé teszi, hogy pontosan szabályozhassuk a vonalainkat. A tolltest oldalán kialakított ablakban ellenőrizhetjük, hogy mennyi tinta maradt a tollban. Különösen jól használható illusztrációkhoz és képzőművészeti rajzokhoz. A kis méretű csúcsok miatt a precizitást igénylő munkákhoz kifejezetten javasolt.

Saját tesztemben a többi márka különböző filctollaival is összehasonlíthatod: Penman – ecsetfilc teszt (5,5MB)

A videón (angol) élőben láthatod a három filctoll sajátosságait:

[fusion_youtube id=”nCVgQUYjTto” alignment=”left” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=””][/fusion_youtube]