Maruman Report Pad A5 kockás

Híres japán márka, híresen magas minőségű termékei közül a Maruman Report Pad füzetei vonalazott, négyzethálós vagy üres lapokkal is választhatók. Egy füzet 50 relatív vékonynak mondható (60g/m2) lapot tartalmaz, felfelé lapozható és a tetején ragasztott, mint egy jegyzettömb.

cikkszám maruman005 kategória

590 Ft

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

További információk

- Maruman Report Pad A5 kockás -

Maruman Report Pad- A5 négyzethálós

Híres japán márka, híresen magas minőségű termékei közül a Maruman Report Pad füzetei: vonalazott, négyzethálós és üres lapokkal is választhatók. Egy füzet 50 relatív vékonynak mondható (60g/m2) lapot tartalmaz, felfelé lapozható és a tetején ragasztott, mint egy jegyzettömb.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Nem véletlenül szeretjük a japán füzeteket, hiszen nagyon sima és nagyon jó minőségű papírból készülnek, amire nagyon jó érzés jegyzetelni, akár a legfirnyákosabb töltőtollal is. Szeretjük azért is, mert egy egyszerű lapot is tudnak extrázni különböző hasznos jelölésekkel, például oldalfelező pontok, a vonalas lapok esetében függőleges segédpontok alul és felül, illetve a sima (vonal és négyzetháló mentes) füzet egy keményebb papírból készült sorvezetőt is tartalmaz.

A vonalas füzet 7mm sormagasságú, a négyzethálós pedig 5mm osztású.

további kivitelek:

  • négyzethálós (kockás?): A5
  • sima: A4A5
  • vonalas: A4A5

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Instagram oldalunkFacebook oldalunkPinterest tábláink