Pentel Orenz NERO mechnikus ceruza – 03

A többi Orenz ceruzához hasonlóan a Nero is a csúszó tüskének köszönhetően folyamatosan védi a betétet, így 02 méretben is elérhető (hamarosan nálunk is). Írás közben az ólomhüvely visszahúzódik, amikor az ólom elhasználódik így sokkal tovább használhatjuk adagolás nélkül, de ceruza automatikus adagoló rendszere biztosítja az ólmot minden alkalommal, amikor felemeljük a ceruzát a papírról. Kis túlzással, de soha többé nem kell kattintania az adagolóra, amíg a betét el nem fogy! 140 mm hosszú (behúzott heggyel), 9 mm vastag és a súlya 18 g.

cikkszám penteé221008 kategóriák ,

15 200 Ft

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

További információk

- Pentel Orenz NERO mechnikus ceruza – 03 -

A pentel élvonalbeli ceruzája. Nero “fekete” kifejezés utal a ceruza elegáns, teljesen fekete megjelenésére.

A többi Orenz ceruzához hasonlóan a Nero is a csúszó tüskének köszönhetően folyamatosan védi a betétet, így 02 méretben is elérhető (hamarosan nálunk is). Írás közben az ólomhüvely visszahúzódik, amikor az ólom elhasználódik így sokkal tovább használhatjuk adagolás nélkül, de ceruza automatikus adagoló rendszere biztosítja az ólmot minden alkalommal, amikor felemeljük a ceruzát a papírról. Kis túlzással, de soha többé nem kell kattintania az adagolóra, amíg a betét el nem fogy!
A speciális gyanta-fém keverék erős, tartós, nem túl nehéz és nem könnyű érzetet biztosít a Nero-nak.

Az egész ceruza test egy darabból készült, ami biztosítja a stabilitást és kiküszöböli a zörgést vagy a lazaság érzetét.

A karcsú és teljesen fekete kialakítás futurisztikus megjelenést kölcsönöz a ceruzának és szinte biztos, hogy “nem jön szembe velünk”.